Close search

Паламуд на фурна

Добавено от margo.vasi
Видяна: 4949 Паламуд на фурна

Продукти

Паламуд
1-2 лимона
пресни листа девесил
листа зелен лук
листа магданоз
смлян чер пипер
олио
оцет
сол
малко вода

Начин на приготвяне

Паламуда може да е пресен или замразен.
Почиства се, измива се, нарязва се на големи парчета  и се осолява.Наръсва се със сока на един лимон.Престоява едно денонощие след което се изплаква със студена вода. Всяко парче се срязва косо от страната на кожата на две места и в разрезите се слага по  половин кръгче лимон.Поръсва се със смлян черен пипер от страната на месото и се намазва с олио.Подрежда се в тава с олио, като кожата да е отгоре.Всяко парче се покрива с листа девесил, останалите подправки се нареждат отгоре.Налива се малко водичка и малко оцет.Покрива се с фолио, като може да не е съвсем плътно, по- късно се сваля, за да придобие рибата златиста коричка.Пече се около 40 -50 минути на 180 градуса.След като се извади от фурната подправките се отстраняват.Може да гарнирате порциите с пресни краставици, картофено пюре или друго по Ваше желание.
Приятен апетит!

4 Коментара

  1. Small
    sameed

    I was reading your article and wondered if you had considered creating an ebook on this subject. Your writing would sell it fast. You have a lot of writing talent. หวยออนไลน์

  2. Small
    SHAHEER

    I went over this website and I believe you have a lot of wonderful information, saved to my bookmarks wedding flowers packages brisbane

  3. Small
    DELORES RAMIREZ

    Awesome blog you have here but I was curious about if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about in this article? I’d really like to be a part of online community where I can get comments from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Cheers! NATURE'S OZEMPIC

  4. Small
    SHAHEER

    I went over this website and I believe you have a lot of wonderful information, saved to my bookmarks Pelayanan Publik Indonesia

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност